Lucian Mitu: Craiova i-a făcut un nume lui Napoli

Vicepreşedintele clubului Universitatea Craiova, Lucian Mitu, a declarat că tehnicianul Nicolo Napoli, în prezent la Astra Ploieşti, adversara de duminică a craiovenilor, şi-a făcut un nume la gruparea din Bănie.

143 afișări
Imaginea articolului Lucian Mitu: Craiova i-a făcut un nume lui Napoli

Vicepreşedintele clubului Universitatea Craiova, Lucian Mitu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Universitatea Craiova, echipă care a fost antrenată de Napoli în perioada 2007-mai 2009, va întâlni formaţia Astra Ploieşti, duminică, în deplasare, de la ora 16.00, în cadrul etapei a X-a a Ligii I.

"Chiar dacă jucăm în deplasare, noi plecăm cu prima şansă. La prima vedere se poate spune că Napoli are un avantaj, însă cred că avantajul este de partea noastră. Jucătorii noştri cunosc metodele lui Napoli, plus că, faţă de lotul pe care italianul îl cunoaşte, au mai apărut câţiva jucători de valoare, dar şi un antrenor foarte bun. Sunt surprins neplăcut că, în ultimul timp, Napoli a apărut cu unele declaraţii jignitoare la adresa Universităţii, dar mai ales a patronului Adrian Mititelu, cel care şi-a pus tot oraşul în cap în urmă cu doi ani, atunci când l-a adus pentru a face o reparaţie morală faţă de ceea ce i se întâmplase în primul mandat. Să tacă din gură când vine vorba de Universitatea! Craiova i-a făcut un nume. Dacă domnul Mititelu nu ar fi insistat să-l aducă, probabil acum s-ar fi zbătut în mediocritatea ligilor a cincea sau a şasea din Italia", a spus Mitu.

Lucian Mitu a precizat că speră ca la meciul se duminică să nu existe greşeli de arbitraj. "Să sperăm că în această partidă nu vor mai fi greşeli de arbitraj, aşa cum s-a întâmplat în aproape toate deplasările din acest tur. O victorie cu Astra înseamnă continuitate şi readuce echipa în lupta pentru locurile fruntaşe, pentru că lotul este unul valoros şi permite acest lucru", a adăugat Mitu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici