Lucian Năstase va arbitra la Cupa Mondială de volei feminin din Japonia

Gălăţeanul Lucian Năstase, care a arbitrat la Campionatul Mondial din 2010 şi la Campionatul Mondial din 2008, va oficia la Cupa Mondială de volei feminin din Japonia.

186 afișări
Imaginea articolului Lucian Năstase va arbitra la Cupa Mondială de volei feminin din Japonia

Lucian Năstase va arbitra la Cupa Mondială de volei feminin din Japonia (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Năstase are 44 de ani şi a început arbitrajul la nivel juvenil la vârsta de 18 ani, iar primul meci internaţional l-a arbitrat la vârsta de 30 de ani, informează handbalvolei.ro. De asemenea, el a mai arbitrat la Campionatul Mondial de Junioare Thailanda 2003, Campionatul Mondial de volei masculin Japonia 2006 sau Campionatul Mondial de Cadete, Macau 2005.

Alţi arbitri români care au reprezentat în 2011 la diverse competiţii voleiul românesc: FIVB World League - Silvian Lungu, Mirel Zaharescu, 2011; FIVB World Grand Prix - Sorina Niculescu, 2011; Turneul final al Campionatului Mondial de Cadeti (Alin Mateizer Turcia 2011), şi Cadete (Sorina Niculescu-Argentina 2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici