Lucian Sănmărtean va fi antrenor secund la România U21

Fostul internaţional Lucian Sănmărtean va fi antrenor secund la România U21, a anunţat miercuri Federaţia Română de Fotbal.

150 afișări
Imaginea articolului Lucian Sănmărtean va fi antrenor secund la România U21

Lucian Sănmărtean va fi antrenor secund la România U21

Fostul internaţional Lucian Sănmărtean, alintat „Magicianul” pe când era jucător activ, va face parte din staff-ul tehnic al României U21, condus de selecţionerul Daniel Pancu, în funcţia de antrenor secund, la fel ca şi Răzvan Rotaru, se arată pe frf.ro.

În 2018, Lucian Sănmărtean a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naţionale de juniori ale României, iar din 2021 a reprezentat România U20 ca şef de delegaţie.

Ca jucător, el a evoluat în cariera sa la Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawoun şi FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naţionalei de 21 de ori, inclusiv la Campionatul European din 2016.

„Sunt fericit pentru că am onoarea să reprezint din nou România, de a fi din nou pe gazon atunci când se intonează imnul naţional. Pentru mine, echipa naţională are un loc special în sufletul meu. Sunt convins că împreună, staff şi jucători, putem crea o unitate de grup la România U21, cu care să obţinem ceea ce cu toţii ne dorim, calificarea la Campionatul European U21 din 2025”, a declarat Lucian Sănmărtean.

Naţionala României U21 începe în septembrie o nouă campanie pentru calificarea la un turneu final, EURO U21 din 2025. Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici