Ludogoreţ, cu Keşeru şi Moţi titulari, a pierdut meciul din deplasare cu Levski Sofia, scor 0-1

Ludogoreţ Razgrad, cu internaţionalii români Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi printre titulari, a pierdut, sâmbătă, meciul din deplasare cu Levski Sofia, scor 0-1, în etapa a treia a primei ligi de fotbal din Bulgaria.

2 afișări

Singurul gol al partidei a fost marcat de către mijlocaşul Bozhidar Kraev în minutul 90+2. Claudiu Keşeru a fost înlocuit în minutul 70 cu Vura, iar Cosmin Moţi a primit un cartonaş galben în minutul 72.

În urma acestui rezultat, Ludogoreţ ocupă locul 7 în campionat, cu 3 puncte şi un meci mai puţin disputat, în timp ce Levski se află pe poziţia a 5-a, cu 5 puncte.

Ludogoreţ Razgrad a ratat calificarea în grupele Europa League, după ce a fost eliminată în turul 3 preliminar de către slovenii de la Maribor în dublă manşă (0-0 în deplasare şi 1-1 pe teren propriu).

Claudiu Keşeru (29 de ani) are 14 selecţii şi 5 goluri la echipa naţională, fiind golgheterul lui Ludogoreţ în sezonul trecut, cu 15 reuşite. Cosmin Moţi (31 de ani) are 8 selecţii la naţionala României şi a bifat 33 de apariţii în toate competiţiile pentru formaţia din Bulgaria, în stagiunea 2015-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici