Lui Vinicius Jr de la Real Madrid i s-a anulat cartonaşul roşu

Cartonaşul roşu primit de atacantul Vinicius Jr de la Real Madrid în meciul din LaLiga, disputat duminică la Valencia, în care a fost şi agresat rasial, a fost anulat, a anunţat marţi Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF).

590 afișări
Imaginea articolului Lui Vinicius Jr de la Real Madrid i s-a anulat cartonaşul roşu

Lui Vinicius Jr de la Real Madrid i s-a anulat cartonaşul roşu

Brazilianul a fost eliminat în prelungiri de arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea pentru lovirea unui adversar, după o încăierare cu jucătorii Valenciei în care Vinicius a părut să fie apucat de gât.

Anterior, Vinicius fusese agresat rasial de către fanii de pe stadionul Mestalla, ceea ce a dus la întreruperea meciului timp de 10 minute, jucătorul arătând cu degetul persoanele care îl agresau în tribune.

"Comitetul de Competiţii al RFEF consideră că aprecierea arbitrului a fost determinată de omiterea întregului joc care a avut loc, ceea ce a afectat decizia de arbitraj", a precizat federaţia.

"Faptul că el (arbitrul) a fost privat de o parte decisivă a faptelor l-a determinat să adopte o decizie arbitrară. Şi asta pentru că i-a fost imposibil să evalueze corect ceea ce s-a întâmplat".

Şapte persoane acuzate de diferite infracţiuni motivate de ură împotriva lui Vinicius au fost reţinute de poliţia spaniolă în cursul zilei de marţi.

De asemenea, RFEF a anunţat că a amendat clubul cu 45.000 de euro şi că tribuna sudică a stadionului din Valencia va fi închisă parţial timp de cinci meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici