Luis Enrique confirmă că Kylian Mbappé va fi titular în finala Coupe de France

  • Luis Enrique, antrenorul spaniol al lui PSG, a anunţat fără echivoc că Kylian Mbappé va fi titular sâmbătă seară în finala Coupe de France împotriva lui Lyon.
  • Într-o conferinţă de presă la Decathlon-Arena din Villeneuve-d'Ascq, Enrique a declarat: „Vreţi să ştiţi dacă va juca? Bineînţeles că da.”
183 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique confirmă că Kylian Mbappé va fi titular în finala Coupe de France

Luis Enrique confirmă că Kylian Mbappé va fi titular în finala Coupe de France

Mbappé nu a mai jucat în ultimele două săptămâni, dar Luis Enrique a asigurat că implicarea tuturor jucătorilor a fost perfectă la antrenamente. "Sunt încântat de ceea ce văd la antrenamente, toţi jucătorii au atitudinea potrivită", a spus el, citat de L’Equipe.

PSG vizează al treilea trofeu al sezonului

Luis Enrique a subliniat importanţa Coupe de France pentru PSG în acest sezon. `În cazul nostru, este un obiectiv prioritar al sezonului. Dacă am putea adăuga această Cupă la celelalte două trofee pe care le-am câştigat deja (L1 şi Trophée des Champions), ar fi o concluzie perfectă pentru acest sezon", a declarat antrenorul.

PSG a învins deja de două ori Lyon în Ligue 1 în acest sezon, dar Luis Enrique a avertizat că finala va fi diferită. `Este o echipă foarte periculoasă atunci când au mingea şi au reuşit să-şi creeze ocazii împotriva noastră", a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici