Luis Enrique şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Tehnicianul Luis Enrique şi-a prelungit contractul cu echipa FC Barcelona pentru încă un sezon, actuala înţelegere urmând să expire în vara anului 2017, a anunţat, marţi, site-ul oficial al UEFA.

186 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Luis Enrique şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Sub conducerea lui Luis Enrique, Barcelona a câştigat în acest sezon Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Spaniei.

FC Barcelona anunţase în ultima perioadă prelungirea înţelegerilor cu jucătorii Dani Alves, Jordi Alba şi Pedro Rodriguez, precum şi achiziţionarea lui Aleix Vidal (FC Sevilla).

Luis Enrique, în vârstă de 45 de ani, a fost numit în funcţia de antrenor principal în vara trecută, după plecarea lui Gerardo Martino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici