Luiz Felipe Scolari: Singurul rău din viaţa lui Cristiano Ronaldo este Messi

Fostul selecţioner al Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, consideră că atacantul Cristiano Ronaldo ar putea fi cel mai bun fotbalist din lume dacă nu ar exista argentinianul Lionel Messi, informează cotidianul Sport.

179 afișări
Imaginea articolului Luiz Felipe Scolari: Singurul rău din viaţa lui Cristiano Ronaldo este Messi

Luiz Felipe Scolari: Singurul rău din viaţa lui Cristiano Ronaldo este Messi

"Ronaldo este spectaculos, munceşte foarte mult, este un bun coechipier şi prieten. Un profesionist la cel mai înalt nivel. Singurul rău în viaţa lui Cristiano este Messi. Dacă nu ar fi Messi, atunci Cristiano ar fi cel mai bun din lume cinci ani la rând", a declarat Scolari.

Scolari a adăugat că persoanele care îl critică pe Ronaldo sunt invidioase:

"Cei care îl critică sunt supărate deoarece Cristiano este un jucător bun, atrăgător şi are succes la femei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici