Luka Modric, mijlocaşul echipei Real Madrid, acuzat de evaziune fiscală de 870.000 de euro

Mijlocaşul echipei Real Madrid, Luka Modric, este acuzat de procurorii din Madrid că a fraudat statul spaniol cu 870.728 de euro, informează Marca.

153 afișări
Imaginea articolului Luka Modric, mijlocaşul echipei Real Madrid, acuzat de evaziune fiscală de 870.000 de euro

Luka Modric, mijlocaşul echipei Real Madrid, acuzat de evaziune fiscală de 870.000 de euro

Internaţionalul croat este acuzat că nu a declarat veniturile primite din drepturile de imagine în perioada 2013-2014. El s-ar fi folosit de o companie din Luxemburg pentru a ascunde banii respectivi.

Această informaţie vine la doar o zi după ce un alt jucător al echipei Real Madrid, Marcelo, a recunoscut că a înşelat fiscul cu 490.917 euro, sumă reprezentată de asemenea de impozitul pe veniturile din drepturile de imagine. Brazilianul a promis că va înapoia acei bani statului spaniol.

La fel ca Marcelo, Luka Modric va trebui să meargă în faţa instanţei. Acuzat de fraudă fiscală este şi Cristiano Ronaldo, care îşi aşteaptă sentinţa pentru o presupusă evaziune de 14,7 milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici