Lukaku, amendat cu o sumă uriaşă de către Chelsea

Atacantul Romelu Lukaku va primi o amendă de 420.000 de lire sterline (aproximativ 600 de mii de euro) pentru scandalul provocat săptămâna trecută.

793 afișări
Imaginea articolului Lukaku, amendat cu o sumă uriaşă de către Chelsea

UPDATE 18:10 Lukaku şi-a cerut scuze şi a revenit la antrenamente 

Managerul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a discutat luni cu atacantul Romelu Lukaku despre interviul controversat de săptămâna trecută, acesta urmând a fi amendat cu 420.000 de lire sterline, notează ziarul Daily Express.

În încercarea sa de a câştiga admiraţia fanilor, Lukaku a oferit un interviu pentru Sky Italia în care se plângea că e nefericit pe „Stamford Bridge" şi că managerul echipei nu îl foloseşte atât cât ar trebui.

În urma comentariilor date de atacantul de la Chelsea, Tuchel a hotărât să îl excludă pe belgian din lotul meciului de duminică cu Liverpool, ceilalţi jucători şi conducerea clubului fiind de acord cu decizia luată.  

Pentru fostul atacant italian Fabrizio Ravanelli, planul lui Lukaku era să abandoneze Chelsea imediat şi să se mute la Tottenham, unde s-ar fi reîntâlnit cu Antonio Conte, cu care lucrase foarte bine la Inter.

Există deja o uşoară îngrijorare că, în lumina unei „alergări fără goluri”, Lukaku s-ar putea să nu atingă culmile pe care le-a atins la Inter, unde a marcat cel puţin 30 de goluri în două sezoane succesive. Belgianul câştigă 12 milioane de euro anual net, astfel că amenda reprezintă 5% din salariul acestuia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici