Luminiţa Huţupan-Dinu: Nu contează cele trei trofee de Liga Campionilor cât ar conta un copil

Portarul titular al campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea şi al naţionalei României, Luminiţa Huţupan-Dinu a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu este însărcinată, însă susţine că ar fi cea mai fericită dacă s-ar întâmpla acest lucru, urmând a renunţa imediat la performanţă.

17 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Huţupan-Dinu: Nu contează cele trei trofee de Liga Campionilor cât ar conta un copil

Luminiţa Huţupan-Dinu: Nu contează cele trei trofee de Liga Campionilor cât ar conta un copil

Luminiţa Huţupan-Dinu a declarat că zvonurile despre o eventuală sarcină în luna a treia sunt neadevărate. "Aştept şi eu să se întâmple minunea. Sunt în «probe» cum se spune, dar din păcate nu este adevărat. Nici măcar în 3 săptămâni nu sunt însărcinată, darmite în trei luni. Păi aş mai sta în poartă, să primesc o minge în burtă şi să risc totul?", a spus portarul de la Oltchim.

În secunda doi m-aş duce la Oltchim şi aş întrerupe contractul

"În secunda doi m-aş duce la Oltchim şi aş întrerupe contractul. Am o clauză în acest sens, toată lumea ştie cât de mult îmi doresc să se întâmple acest lucru. Aş fi putut renunţa, dar am vorbit o treabă cu domul Roibu şi nu vreau să îmi calc cuvântul. Asta nu înseamnă că nu mă deranjează diverse poveşti apărute, că nu apăr cum trebuie sau că nu pun osul la fel ca până acum. Nu ştiu de unde au apărut zvonurile că aş fi însărcinată, pentru că nu am vorbit cu nimeni şi nu este adevărat. Dar, pot spune cu mâna pe inimă, că dacă s-ar întâmpla, nu ar mai conta nimic. Nu se compară cele trei trofee de Liga Campionilor câştigate, cu bucuria de a avea un copil. Îmi doresc să câştig Liga Campionilor cu Oltchim, e altceva, dar nu înseamnă că dacă aş avea bucuria de a rămâne însărcinată, nu aş renunţa imediat la perforanţă", a explicat Luminiţa Huţupan-Dinu, aleasă cel mai bun portar al României de mai multe ori.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici