Luminiţa Huţupan: Oltchim trebuie să câştige tot pe teren propriu

Fosta jucătoare a echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Luminiţa Huţupan Dinu, a declarat că fostele sale colege vor avea şanse de calificare în semifinalele Ligii Campionilor dacă vor câştiga toate meciurile de pe teren propriu din grupa principală 2.

21 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Huţupan: Oltchim trebuie să câştige tot pe teren propriu

Luminiţa Huţupan: Oltchim trebuie să câştige tot pe teren propriu (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

"Vai de steaua noastră ce ghinion am putut avea. Parcă s-au ales cele mai tari adversare pentru Oltchim. Ghinion teribil… Asta este, până la urmă Oltchim are ca obiectiv jucarea finalei şi atunci e obligatoriu să poţi trece peste orice adversar. Viborg şi Dinamo Volgograd sunt echipe foarte puternice dar nu de neînvins, veţi vedea", a spus Huţupan.

"Totul depinde de fete. Trebuie să câştige tot pe propriul teren, dacă se poate la diferenţe cât mai mari de goluri pentru că, aţi văzut, poate conta foarte mult şi golaverajul. Nu cred că şase puncte sunt de ajuns aşa că va trebui să luăm măcar un punct din deplasare şi cred că la Viena se poate. Asta nu înseamnă că Oltchim este învinsă dinainte în Rusia şi Danemarca, de altfel noi am mai învins la Viborg", a mai spus Huţupan.

Fostul portar al grupării din Râmnicu Vâlcea le sfătuieşte pe campioanele României să joace altceva faţă de ultimele două partide din grupa C a Ligii Campionilor.

"Hai să zicem că la Gyor nu a mai fost presiune pentru că ambele echipe erau calificate. Cu Itxako, însă, s-a jucat foarte slab. Dacă o echipă mare te prinde aşa nu e deloc bine. Fetele nu mai au voie să prindă zile proaste, acum fiecare punct, fiecare meci contează. Le sfătuiesc să se concentreze în permanenţă, pentru că e păcat de munca lor".

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa principală 2 a Ligii Campionilor împotriva formaţiilor Viborg (Danemarca), la care joacă şi Cristina Vărzaru, Hypo Viena (Austria) şi Dinamo Volgograd (Rusia), conform tragerii la sorţi de marţi, de la Linz (Austria).

Obiectivul Oltchimului este jucarea finalei Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici