Lupescu: Becali ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, că finanţatorul stelist Gigi Becali, care a promis că îi va premia pe "tricolori" cu 5,5 milioane de euro dacă vor câştiga Euro-2008, ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa, mai ales că FRF stă bine financiar.

9 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Becali ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa

Lupescu: Becali ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa (Imagine: Mediafax Foto)

"FRF stă bine cu banii, şi deşi orice bani sunt bineveniţi, cred că e mai important ca patronii să-şi păstreze banii pentru echipele lor, au nevoie de întăriri dacă vor să câştige campionatul şi să intre în Liga Campionilor. E mai bine să lase banii acolo. Şi LPF a dat o primă foarte mare pentru calificarea la Euro, 40.000 de euro, împărţiţi. Echipa naţională stă bine financiar. N-am văzut nicio primă. Vom vedea ce se va întâmpla, nu e nicio sponsorizare deocamdată", a spus Lupescu.

Oficialul FRF a precizat că a vorbit cu selecţionerul Victor Piţurcă, iar acesta i-a transmis că atacantul Adrian Mutu, care a părăsit terenul accidentat la antrenamentul de joi seară, nu are nimic serios.

Directorul Departamentului Relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat că nu îl interesează aspectul banilor promişi de Becali. "Nu ştiu să fi oferit vreo primă, şi, oricum, nu mă interesează", a spus el.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat joi seară că va premia naţionala de fotbal cu suma totală de 5,5 milioane de euro dacă tricolorii vor câştiga Campionatul European, precizând că a luat această decizie şi pentru a face în ciudă procurorilor DNA care îl cercetează pentru fapte de corupţie: "Dau pentru echipa României 5,5 milioane de euro, jucătorilor şi stafului, după cum urmează: 500.000 dacă trec de grupă, încă două milioane dacă joacă finala şi încă trei milioane dacă câştigă trofeul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici