Lupescu: FRF va contesta decizia CAB în procesul cu Loteria Naţională

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ionuţ Lupescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că FRF va contesta decizia Curţii de Apel Bucureşti, care a dat câştig de cauză Loteriei Naţionale în litigiul cu forul de la Casa Fotbalului.

13 afișări
Imaginea articolului Lupescu: FRF va contesta decizia CAB în procesul cu Loteria Naţională

Lupescu: FRF va contesta decizia CAB în procesul cu Loteria Naţională (Imagine: Mediafax Foto)

"Încă nu am primit nimic oficial, am înţeles că vom primi răspunsul mâine. Este doar una dintre instanţe şi, indiferent cine a pierdut, va face recurs", a spus Lupescu.

Loteria Naţională a câştigat, luni, procesul de la Curtea de Apel Bucureşti deschis Federaţiei Române de Fotbal, care ceruse plata a 20 la sută din încasările pronosticurilor sportive în valoare de 5 milioane de euro, hotărârea judecătorească putând fi contestată la instanţa supremă.

Curtea de Apel Bucureşti a admis apelul declarat de Loteria Naţională şi a respins ca neîntemeiată cererea FRF de plată a datoriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici