Lupescu: Pe Mutu nu-l mai interesează naţionala

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat, duminică, la Digi Sport, că prin comportamentul său, Adrian Mutu dă dovadă că "nu mai ia în serios echipa naţională" şi că sunt discuţii cu privire la convocarea acestuia la echipa naţionala României, informează ediţia online a cotidianului Prosport.

10 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Pe Mutu nu-l mai interesează naţionala

Lupescu: Pe Mutu nu-l mai interesează naţionala (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Sunt discuţii în ce îl priveşte pe Mutu, dar şi alţi jucători, să se renunţe la ei! Eu îl cunosc pe Mutu de la 18 ani, când a venit la Dinamo. Am fost şi sunt un susţinător al lui, pentru că are o anumită valoare. Pe mine m-a deranjat atitudinea lui! După meci era normal să vină să îşi ia la revedere de la Răzvan, ca să nu zic de la colegi. Asta da dovadă că el nu mai ia în serios echipa naţională! Pentru el cred că nu mai este naţionala pe primul plan!", a declarat Ionuţ Lupescu la Digi Sport.

"După meci, era normal ca Mutu să vină să îşi ia la revedere de la lume. Nu a vorbit cu Răzvan, nu a vorbit cu nimeni. Nu este normal să facă asta. Vor fi consecinţe. Se va pune problema dacă există un viitor cu unul sau cu altul la naţională", a mai declarat Lupescu.

Delegaţia României a revenit în ţară, duminică, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", după eşecul înregistrat în Serbia, scor 0-5 (0-1), în penultimul meci din preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale, fără atacantul Adrian Mutu.

Jucătorul formaţiei Fiorentina a plecat de la Belgrad direct în Italia, fiind suspendat pentru meciul cu reprezentativa Insulelor Feroe, programat miercuri, la Piatra Neamţ, după ce a primit cartonaş galben în partida cu Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici