Lupescu: Sper ca în noul sezon să nu fie scandaluri legate de arbitraje

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, miercuri, că speră să nu mai fie scandaluri legate de arbitraje în noua ediţie a Ligii I, chiar dacă noul sezon fotbalistic intern a debutat cu contestarea prestaţiei brigăzii de arbitri de la Supercupa României.

10 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Sper ca în noul sezon să nu fie scandaluri legate de arbitraje

Lupescu: Sper ca în noul sezon să nu fie scandaluri legate de arbitraje (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Sper să nu fie scandaluri şi în noul sezon şi sper ca observatorii să îşi facă datoria şi să raporteze comisiilor, care să ia măsuri. Am văzut declaraţiile lui Mihai Stoica, iar din punctul meu de vedere Marius Avram nu a fost în cea mai bună zi, dar în niciun caz nu a influenţat rezultatul jocului. Unirea a avut 2-1, a ratat 4 penaltiuri, aşa că de vină sunt jucătorii Urziceniului. A fost un meci interesant, bun pentru deschiderea noului sezon", a spus Lupescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici