Lupescu: Sunt jucători care şi-au arătat limitele la nivelul acesta

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat, duminică, la sosirea delegaţiei României pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că sunt jucători care şi-au arătat limitele la nivelul echipei naţionale.

16 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Sunt jucători care şi-au arătat limitele la nivelul acesta

Lupescu: Sunt jucători care şi-au arătat limitele la nivelul acesta (Imagine: Mediafax Foto)

"Când pierzi cu 5-0 şi modul în care pierzi în repriza a doua, este dezamăgitor. Se mai pot accepta înfrângeri, anumite lucruri, dar până la urmă trebuie să ai o anumită atitudine, onoare, dar aseară s-a dovedit că am avut o mare problemă de atitudine. Sigur, şi eu am avut parte de eşecuri de acest gen, când ai în spate o carieră lungă în spate de fotbalist sau pe lângă fotbal, mai apar şi astfel de sincope, dar important e ca după meciul cu Insulele Feroe să tragem line, după şase meciuri oficiale, să vedem ce putem face pentru următoarea campanie. Răzvan, cu siguranţa, va trage nişte concluzii clare, pentru că sunt jucători care şi-au arătat limitele la nivelul acesta", a spus Lupescu.

Ionuţ Lupescu a precizat că a Răzvan Lucescu va schimba foaia pe viitor cu jucătorii care creează probleme. "Cei care fac astfel de lucruri îi creează probleme lui Răzvan. Pe viitor, sunt sigur că Răzvan va schimba foaia şi nu va mai accepta asemenea lucruri", a menţionat directorul general al FRF.

Oficialul FRF a susţinut că fotbaliştii nu şi-au apărat onoarea şi demnitatea în meciul cu Serbia. "Înţeleg că nu a fost un meci cu miză, dar să pierzi în halul cum ai pierdut... Ne-au văzut milioane de oameni în ţară şi trebuie să-ţi aperi onoarea de fotbalist, deminitatea, dar, din păcate, acest lucru nu s-a văzut cu Serbia", a mai spus Lupescu.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), de naţionala Serbiei, în penultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, echipa pregătită de Radomir Antici obţinând astfel calificarea la competiţie din Africa de Sud.

Eşecul de la Belgrad a fost cel mai sever din ultimii 26 de ani, ultima înfrângere a echipei României la o diferenţă de cinci goluri fiind înregistrată la 12 octombrie 1983, cu prilejul unui meci amical susţinut, la Wrexham, în faţa reprezentativei Ţării Galilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici