Lupescu: Vom aştepta şi proba B şi apoi se poate vorbi de o decizie

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că va aştepta proba B în cazul jucătorului Adrian Mutu, găsit dopat cu sibutramină, şi că abia apoi se poate vorbi de o decizie a federaţiei în cazul său.

11 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Vom aştepta şi proba B şi apoi se poate vorbi de o decizie

Lupescu: Vom aştepta şi proba B şi apoi se poate vorbi de o decizie (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu ce să spun în cazul Mutu, nu prea am ce să fac, sunt uluit. Nici nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte. Pur şi simplu nu am o explicaţie, nu ştiu ce să zic. Vom aştepta şi proba B, să vedem despre ce e vorba şi apoi se poate vorbi de o decizie", a declarat Lupescu.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anunţat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI).

CONI a anunţat că testul a fost făcut de laboratorul din Roma.

Partida Fiorentina - Bari s-a disputat la 10 ianuarie şi s-a încheiat cu scorul de 2-1, pentru echipa gazdă. Mutu a fost titular în acel meci şi a marcat în mintul 38, aducând egalarea pentru Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici