Lupii galbeni se impun în Bănie şi urcă pe loc de play-off

Universitatea Craiova a fost învinsă duminică seara de Petrolul Ploieşti, scor 1-3 (0-0), într-un meci contând pentru etapa cu numărul 13 din Superligă. Lupii galbeni urcă pe locul 6 în clasament, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt, locul 5, şi FC Farul Constanţa, locul 7.

141 afișări
Imaginea articolului Lupii galbeni se impun în Bănie şi urcă pe loc de play-off

Universitatea Craiova, Facebook

Cele două echipe au trecut repede peste perioada de tatonare şi oapeţii au bifat prima ocazie în minutul 4, în urma unui contraatac la care Musi a făcut o preluare greşită, în situaţie ideală.

Mitriţă a fost apoi protagonistul primei reprize pentru olteni, şuturile sale nereuşind să-l învingă pe Zima.

Musi a deschis scorul în debutul reprizei secunde, valorificând inspirat o centrare în faţa porţii, la bara a doua, trimisă în spatele apărării de Dumitriu (0-1, min. 57).

Gicu Grozav a dublat avantajul în minutul 70, după un contraatac rapid, la capătul căruia l-a lobat pe Popescu (0-2).

Universitatea Craiova a redus din handicap de la punctul cu var, Jasmin Kurtic transformând un penalty în minutul 74 (1-2).

Grozav ar fi putut face dubla, însă golul său, marcat cu capul, din poziţie centrală, din faţa porţii, a fost anulat pe motiv de ofside, după o lungă analiză VAR, de aproape 6 minute.

„Lupii galbeni” au închis meciul în primul minut suplimentar de joc, cu golul lui Marian Huja, intrat în minutul 75 şi care a marcat la revenirea sa după o lungă perioadă de accidentare şi recuperare.

Petrolul obţine prima victorie după 6 etape şi urcă pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne cu 22 de puncte, care o situează pe locul 4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici