Luptător UFC, implicat într-o luptă de stradă. Sportivul susţine că a fost legitimă apărare | VIDEO

Luptătorul UFC, B.J. Penn (40 de ani) a fost implicat într-o luptă de stradă, despre care sportivul a spus că a fost legitimă apărare.

3623 afișări
Imaginea articolului Luptător UFC, implicat într-o luptă de stradă. Sportivul susţine că a fost legitimă apărare | VIDEO

Luptător UFC, implicat într-o luptă de stradă. Sportivul susţine că a fost legitimă apărare | VIDEO

Site-ul TMZ a publicat recent mai multe videoclipuri în care luptătorul hawaiian ia parte la nişte altercaţii fizice, însă Penn a declarat, într-un interviu acordat pentru TSN, că acele înregistrări nu redau ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, el încercând, în primă fază, să aplaneze conflictele.

Într-unul dintre videoclipuri, luptătorul este lovit şi doborât la pământ, însă, în altă filmare, Penn se află peste cealaltă persoană care a luat parte la conflict, lovindu-l în mod repetat.

”Mă aflam la un concert, unde urma să mă văd cu un prieten pe care îl cunoşteam încă de când eram copii. Eram acolo şi o cunoştinţă dintre ale mele s-a supărat pentru ceva, pentru un lucru care a fost spus sau pentru ceva ce s-a întâmplat în urmă cu mult timp. Şi din cauza asta a vrut să se lupte cu mine. Am spus că nu vreau să mă lupt pentru că suntem prieteni. El a ieşit afară. M-am dus după el cu intenţia de a-l linişti şi de a-l aduce înăuntru ca să ne bucurăm de concert. Am ieşit afară şi am vrut să îl îmbrăţişez. El m-a lovit de două ori. I-am spus să se calmeze şi am vrut să îl îmbrăţişez din nou, după care el m-a lovit de mai multe ori. În final adrenalina şi-a spus cuvântul, pentru că mă lovea atât de mult, şi i-am spus să îndrăznească să mă lovească din nou. Am crezut că tipul ar fi dat înapoi, însă m-a lovit atât de tare încât am căzut la pământ. După ce m-am ridicat, a încercat să mă lovească din nou şi a trebuit să mă apăr. Asta este ceea ce vedeţi în cel de-al doilea videoclip”, a declarat B. J. Penn pentru TSN.

Aceasta nu este prima dată când B. J. Penn este implicat în astfel de conflicte. În luna iunie, tot TMZ a publicat un videoclip cu un incident petrecut în afara unui club de noapte, în care era implicată vedeta UFC. În interviul acordat pentru TSN, Penn a vorbit şi despre acest incident: ”A mai fost un videoclip publicat de TMZ, în care ţineam pe cineva la pământ. Sunt în mijlocul unui proces pentru custodia copiilor mei şi, din cauza acelui videoclip, am avut multe probleme. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să intru în orice fel de necaz. Să îmi văd copii depinde de asta. Este foarte ciudat cum se întâmplă lucrurile. Mă aflu în mijlocul unui proces pentru custodia copiilor şi asta s-a întâmplat de două ori”.

B. J. Penn îl va înfrunta la finalul acestui an pe Nik Lentz. Deşi ambele părţi au fost de acord cu această luptă, încă nu a fost stabilită data evenimentului. Această luptă ar putea fi ultima din cariera de luptător a hawaiianului.

 

Taguri:
b.j. penn,
ufc,
nik lentz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici