Luptătorul mort în timpul unui antrenament, la Bucureşti, avea o infecţie pulmonară severă

Luptătorul în vârstă de 22 de ani din Republica Moldova care a decedat, joi seară, într-o sală de antrenamente din Bucureşti, multiplul campion Local-Kombat, a avut o infecţie pulmonară severă, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, directorul INML "Mina Minovici", prof.dr. Dan Dermengiu.

Urmărește
23 afișări
Imaginea articolului Luptătorul mort în timpul unui antrenament, la Bucureşti, avea o infecţie pulmonară severă

Luptătorul mort în timpul unui antrenament, la Bucureşti, avea o infecţie pulmonară severă (Imagine: Mediafax Foto)

"La necropsie, am constatat că luptătorul avea pneumonie acută interstiţială hemoragică şi edem pulmonar acut. Investigaţiile nu au pus în evidenţă nicio suferinţă cardiacă. Totodată, nu există leziuni traumatice care să fi fost provocate de o lovitură puternică, ci doar unele minore, rezultate din manevrele de resuscitare", a explicat profesorul Dan Dermengiu.

În plus, primele texte toxicolologice arată că bărbatul nu a consumat droguri, a mai spus directorul general al INML.

Investigaţiile legiştilor continuă.

Vitali Mîţu lupta într-o partidă de antrenament, iar la finalul unei reprize s-a prăbuşit la podea. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră, însă fără succes. Cadavrul tânărului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Sportivul din Republica Moldova urma să se pregătească alături de campionul K1, Semmy Schilt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici