Macovei: Am făcut un meci mare cu Stade Francais, creştem de la joc la joc

Căpitanul Selecţionatei Bucureştiului, Mihai Macovei, a declarat, sâmbătă, că echipa a făcut un meci mare împotriva formaţiei franceze Stade Francais în cadrul Challange Cup, chiar dacă a pierdut, scor 13-34.

198 afișări
Imaginea articolului Macovei: Am făcut un meci mare cu Stade Francais, creştem de la joc la joc

Macovei: Am făcut un meci mare cu Stade Francais, creştem de la joc la joc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"A fost un joc echilibrat cu o echipă cu nume în Europa cum este Stade Francais. Cred că am făcut un meci destul de bun în care ne-a ieşit aproape ce am vrut. Apărarea a fost bună, aşa că eu cred că am făcut un meci mare cu Stade Francais. Am crescut de la joc la joc, sper ca de la meciul cu Parma din deplasare să ne întoarcem cu patru puncte. Am avut ce învăţa de la ei. Dar din punctul meu de vedere se poate şi mai bine", a spus Macovei.

Managerul Selecţionatei Bucureştiului, Hari Dumitraş, s-a arătat şi el mulţumit de jocul elevilor săi la finalul partidei disputate pe stadionul Naţional Arcul de Triumf. "Trebuie să recunoaştem valoarea adversarilor, dar nu le putem reproşa nimic băieţilor noştri. Au jucat cu multă convingere, e adevărat, au făcut şi greşeli, dar au încercat mereu să pună probleme. Am regăsit o identitate, aceea că forţa rugbiului românesc a fost apărarea. Suntem pe drumul cel bun", a explicat Dumitraş.

Jucătorul formaţiei Stade Francais, Morgan Turinui, a afirmat după meci că a fost nevoit să muncească mult pentru victoria de sâmbătă. "A fost un meci tare, un meci exact cum ne aşteptam să avem aici. Ei au intrat foarte bine în meci şi după cinsprezece minute ne conduceau deja pe tabelă. A trebuit să muncim foarte mult pentru a reveni. Suntem foarte fericiţi că am câştigat şi nu am dezamăgit", a menţionat jucătorul echipei pariziene.

Turinui a adăugat că progresul selecţionatei Bucureştiului este evident în Challenge Cup. "Adversarul ne-a pus probleme, a trebuit să folosim 22-23 de jucători azi ca să ne asigurăm că ne vom face treaba aşa cum ne-am propus. A fost un meci greu şi cred că toată lumea vede că formaţia bucureşteană creşte din ce în ce mai mult", a menţionat Turinui.

Selecţionata Bucureştiului a fost învinsă, sâmbătă, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, cu scorul de 34-13 (17-8), de echipa franceză Stade Francais, în etapa a cincea a grupei 1 din Challenge Cup la rugby.

Clasamentul grupei 1: 1. Stade Francais - 24 de puncte (5 jocuri), 2. Worcester Warriors - 15 puncte (patru jocuri), 3. Selecţionata Bucureştiului - 5 puncte (cinci jocuri), 4. Parma - 0 puncte (patru jocuri).

Selecţionata Bucureştiului va întâlni în deplasare, în ultima etapă a grupei 1, programată sâmbăta viitoare, echipa Parma, iar Stade Francais va juca pe teren propriu cu Worchester.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici