Maftei: Am acceptat oferta de prelungire a contractului cu Rapid

Fundaşul echipei Rapid, Vasile Maftei, a declarat la finalul partidei câştigate, cu scorul de 3-0, în faţa Gloriei Bistriţa, că a acceptat oferta de prelungire a contractului, precizând că este de părere că şi ceilalţi jucători giuleşteni o vor face.

8 afișări
Imaginea articolului Maftei: Am acceptat oferta de prelungire a contractului cu Rapid

Maftei: Am acceptat oferta de prelungire a contractului cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Am acceptat oferta de prelungire a contractului şi cred că şi ceilalţi jucători, Costin Lazăr, Marius Constantin şi Nicolae Grigore o vor face. Am vorbit cu Marius şi cred că va fi reprimit în lot etapa viitoare", a precizat fundaşul care a fost folosit de antrenorul Jose Peseiro în banda dreaptă a apărării.

Chiar dacă l-a exclus din lot pe Marius Constantin pentru prima etapă, tehnicianul portughez consideră că fundaşul a avut de învăţat din această sancţiune. "Nu văd niciun conflict în echipă. E un jucător bun şi va învăţa din această greşeală. Toţi jucătorii din echipa mea sunt obligaţi să creeze o atmosferă bună. Când vorbeşte, un jucător are nevoie de minte, trebuie să ştie că am nevoie de atmosferă bună. Ştiu ca nu a spus lucrurile acelea conştient, cred că a fost puţin aiurit. Şi eu la 23 de ani am făcut greşeli. Dacă va dovedi că merită îl voi convoca în echipă", a precizat Peseiro/

În etapa următoare, giuleştenii se deplasează la Constanţa, pentru partida cu Farul.

În legătură cu situaţia portarului Dănuţ Coman, Peseiro a spus că nu poate face prea multe. "Coman nu a făcut nicio greşeală. E un portar fantastic dar problema nu e în mâinile mele. Cu cât se rezolvă mai repede, cu atât e mai bine pentru toată lumea. Decizia finală e a lui şi nimeni nu vrea să-i facă vânt de la echipă", a adăugat Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici