Magazinul Harrods din Londra, interzis pentru fotbaliştii lui Mircea Lucescu

Lotul echipei Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, nu a fost lăsat să intre în magazinul Harrods din Londra, aparţinând patronului formaţiei Fulham, pe care ucrainenii o întâlnesc joi, în Liga Europa, deoarece "erau prea mulţi şi îmbrăcaţi necorespunzător", conform portarului de la intrare.

283 afișări
Imaginea articolului Magazinul Harrods din Londra, interzis pentru fotbaliştii lui Mircea Lucescu

Magazinul Harrods din Londra, interzis pentru fotbaliştii lui Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Responsabilii magazinului Harrods au explicat că grupul respectiv era prea mare şi dubios", a precizat purtătorul de cuvânt al clubului Fulham, potrivit timesonline.co.uk.

"Nu ne-am luat fracurile cu noi, pentru a merge la cumpărături", a replicat un reprezentant al clubului la care evoluează şi Răzvan Raţ.

Un reprezentant al magazinului Harrods s-a scuzat, motivând că, în momentul respectiv, magazinul era supraaglomerat: "Sunt perioade în care magazinul este atât de plin, încât trebuie să luăm decizia de a restricţiona accesul grupurilor mari, în interesul sănătăţii şi al securităţii. Evident că încercăm să nu îi ofensăm pe oaspeţii noştri".

Harrods a instituit un cod al eleganţei, la care trebuie să adere vizitatorii săi: "Dorim ca, la Harrods, cumpărăturile să fie făcute cu plăcere şi în respect. Codul nostru nu permite accesul în magazin oaspeţilor îmbăcaţi în pantaloni scurţi, costume de baie, de atletism sau de ciclism, papuci, sandale, în picioarele goale sau purtând haine murdare ori neîngrijite. Acest cod a fost primit fără reţineri de clienţii noştri".

Reprezentanţii firmei au evitat însă a comenta situaţia grupurilor de oaspeţi îmbrăcaţi în treninguri.

De-a lungul timpului, Harrods a interzis accesul unor persoane cunoscute publicului larg, din cauza coafurii, a pantalonilor rupţi sau a uniformei militare, "care i-ar putea intimida pe ceilalţi".

Şahtior Doneţk îi plăteşte pe unii dintre jucătorii săi cu peste două milioane de euro anual.

Meciul Fulham - Şahtior Doneţk, contând pentru manşa întâi a 16-imilor de finală din Liga Europa, are loc joi, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici