Magera: Îmi cer scuze pentru gestul necorespunzător din partida cu Pandurii

Atacantul echipei FC Timişoara, Lukas Magera, şi-a cerut scuze pentru gestul nervos din timpul partidei cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, în etapa a XVI-a a Ligii I, după ce a fost schimbat de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

20 afișări
Imaginea articolului Magera: Îmi cer scuze pentru gestul necorespunzător din partida cu Pandurii

Magera: Îmi cer scuze pentru gestul necorespunzător din partida cu Pandurii (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Am făcut un gest necorespunzător aruncând tricoul echipei după ce am fost schimbat în partida cu Pandurii. Am acţionat sub imperiul emoţiilor şi pe această cale vreau să îmi cer scuze conducerii clubului, antrenorilor, colegilor şi suporterilor. Nu îmi stă în fire să fac astfel de gesturi, ele nu mă caracterizează. Regret ce s-a întâmplat", a spus Magera.

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, duminică, la finalul meciului cu Pandurii, că este nemulţumit de gestul atacantului Lukas Magera, care şi-a aruncat tricoul în momentul înlocuirii. ""De data asta Magera va avea probleme cu mine. Astfel de gesturi s-au terminat aici. Am fost îngăduitor, dar când joci slab şi ai şi asemenea gesturi, după ce eşti ajutat atâta timp. Nu cred că e normal un astfel de gest. Dacă nu îi convine nu va mai lucra cu mine", a declarat Sabău.

Magera a fost înlocuit în minutul 53 cu Hristu Chiacu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici