"Mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată!" Adversara Serenei Williams provoacă o controversă aprigă la Roland Garros

Serena Williams i-a încântat pe fani cu o costumaţie de super-eroină, pe care a îmbrăcat-o marţi în primul meci de la Roland Garros, dar nu a impresionat-o şi pe Kristyna Pliskova, adversara învinsă de americancă, scor 7-6, 6-4. Mai mult, cehoaica a criticat ţinuta extravagantă a Serenei.

11433 afișări
Imaginea articolului "Mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată!" Adversara Serenei Williams provoacă o controversă aprigă la Roland Garros

"Mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată!" Adversara Serenei Williams provoacă o controversă aprigă la Roland Garros

Pliskova, ocupanta locului 70 mondial, a făcut o declaraţie surprinzătoare după meciul cu Williams, insinuând că echipamentul Serenei nu ar fi fost tocmai regulamentar: "Mă întrebam în timpul meciului dacă nu cumva e împotriva regulilor să joace aşa... Nici măcar nu ştiu ce echipament a purtat, ceva din neopren? Dar ea trebuie să se supună regulamentului. Altfel, mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată", a declarat Kristyna într-un interviu pentru publicaţia cehă "Blesk".

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici