Maicon, fost fotbalist la Steaua, a murit într-un accident rutier

Fostul fotbalist al echipei Steaua, brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, a încetat din viaţă, sâmbătă, într-un accident rutier la Doneţk, a anunţat clubul Şahtior.

2890 afișări
Imaginea articolului Maicon, fost fotbalist la Steaua, a murit într-un accident rutier

Maicon (Imagine: Remus Badea / Mediafax Foto)

"Şahtior anunţă cu tristeţe că fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit într-un tragic accident rutier la Doneţk. A fost un fotbalist talentat, un băiat deschis şi prietenos. Maicon iubea viaţa şi ştia să vadă partea pozitivă a lucrurilor. În mod tragic şi absurd, moartea ne-a luat de lângă noi o persoană minunată. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribilă pentru noi. Şahtior transmite condoleanţe familiei şi prietenilor lui Maicon. Odihnească-se în pace", scrie Şahtior pe site-ul oficial.

Maicon a evoluat de şase ori pentru Steaua în returul ediţiei de campionat 2010/2011

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici