Majorare de capital şi schimbări în acţionariat la Poli Iaşi

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Poli Iaşi, Petru Radu, a declarat, sâmbătă, că Adunarea Generală a Acţionarilor a decis să crească ponderea acţionarului majoritar, firma Mobilis urmând să deţină 51 la sută din acţiuni.

35 afișări
Imaginea articolului Majorare de capital şi schimbări în acţionariat la Poli Iaşi

Majorare de capital şi schimbări în acţionariat la Poli Iaşi Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"În urma şedinţei Adunarea Generală a Acţionarilor, s-a decis să crească ponderea acţionarului majoritar. Aportul celor de la Mobilis SA a crescut cu 240.000 de euro. Astfel firma Mobilis va deţine 51 la sută din acţiunile clubului nostru şi nu 44 la sută, cum a avut până acum. În aceste condiţii, ponderea celorlalţi acţionari se va diminua în mod proporţional", a declarat Petru Radu.

În urma acestei majorări de capital, Consiliul Local Iaşi va deţine 26 la sută din acţiuni, SC Iulius SRL - 14 la sută, în timp ce alţi patru oameni de afaceri, Maricel Popa, Viorel Roman, Lucian Grecu şi Bogdan Cihodaru, vor avea câte 2 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici