Make-a-Wish. Andrew Weibrecht, medaliat la Jocurile Olimpice, şi-a reluat programul de schi pentru caritate

  • Andrew Weibrecht a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice de iarnă
  • Andrew a câştigat argint în 2014 şi bronz în 2010
  • Andrew Weibrecht s-a retras din schiul de performanţă în 2018
73 afișări
Imaginea articolului Make-a-Wish. Andrew Weibrecht, medaliat la Jocurile Olimpice, şi-a reluat programul de schi pentru caritate

Sursă FOTO: Instagram @andrew_weibrecht

Pandemia a oprit chiar şi cauzele nobile. Nu pentru totdeauna, însă. Medaliatul olimpic la schi, Andrew Weibrecht îşi poate relua proiectul Make-A-Wish.

Americanul şi-a propus să se dea cu schiurile pe toate cele 46 de vârfuri din Munţii Adirondack ca să strângă bani pentru caritate. Şi-a început proiectul în 2019, s-a dat deja pe 21 de vârfuri înainte să îi dea pandemia totul peste cap. Acum poate să revină pe pârtie şi să îşi ducă obiectivul la bun sfârşit. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici