Măldăraşanu: Rapid ar avea nevoie de stabilitatea unui patron ca Gigi Becali

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Marius Măldărăşanu, a declarat, miercuri, că fosta sa formaţie, Rapid, ar avea nevoie de un parton cu stabilitatea finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali.

17 afișări
Imaginea articolului Măldăraşanu: Rapid ar avea nevoie de stabilitatea unui patron ca Gigi Becali

Măldăraşanu: Rapid ar avea nevoie de stabilitatea unui patron ca Gigi Becali (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Păi după toate câte s-au întâmplat acolo, jucătorii de la Rapid ar fi mulţumiţi să ştie că cineva le este patron. Ar avea nevoie de stabilitatea financiară pe care o dă un patron ca Gigi Becali. Ar fi ceva extraordinar să se poată antrena fără a avea probleme financiare, şi normal că atunci randamentul ar fi altul. Totuşi, mi-e greu să cred că acest lucru se poate întâmpla, mai ales că dincolo de faptul că ar fi bine pentru clubul Rapid, pentru suporteri ar rămâne totuşi acel Gigi Becali care vine de la o mare rivală, Steaua Bucureşti, şi e normal ca acest lucru să nu le pice bine", a spus Măldărăşanu.

Gigi Becali a anunţat, săptămâna trecută, că vinde clubul Steaua Bucureşti, şi că este dispus să preia Rapidul, echipă alături de care să câştige titlul de campioană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici