Malta îl suspendă pe antrenorul Devis Mangia, acuzat de hărţuire sexuală: conduită necorespunzătoare

Federaţia de Fotbal din Malta spune că, în cazul fostului tehnician italian de la Craiova, nu există dovezi pentru acuzaţiile de hărţuire sexiuală, iar pentru reîncadrarea în muncă va trebui să urmeze un curs privind limitele profesionale.

340 afișări
Imaginea articolului Malta îl suspendă pe antrenorul Devis Mangia, acuzat de hărţuire sexuală: conduită necorespunzătoare

Malta îl suspendă pe antrenorul Devis Mangia, acuzat de hărţuire sexuală: conduită necorespunzătoare

Nu există suficiente dovezi pentru a susţine acuzaţiile de hărţuire sexuală, dar sunt suficiente probe pentru a susţine conduita necorespunzătoare.

Acestea sunt concluziile anchetei pe care a făcut-o Asociaţia Malteză de Fotbal, după plângerile depuse împotriva fostului antrenor al echipei naţionale de fotbal a insulei, Devis Mangia, 48 de ani.

Prin urmare, Consiliul de Administraţie a decis că Mangia, care a antrenat-o pe Universitatea Craiova în perioada 2017-2019, va fi suspendat temporar de la participarea la orice activitate de fotbal în Malta şi va trebui să se înscrie la un curs de limite profesionale, pe care trebuie să îl finalizeze în termen de şase luni.

Cursul ales trebuie să fie aprobat de către o anumită autoritate. Decizia a fost oficializată pe site-ul Federaţiei Malteze de Fotbal. Motivele sentinţei vor fi transmise părţilor, iar hotărârea poate fi atacată cu recurs.

Mangia a fost demis din funcţie în septembrie anul trecut, după ce doi jucători de la naţională l-au denunţat pentru că le-ar fi făcut propuneri indecente. În consecinţă, a fost suspendat, iar cazul a fost înaintat Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Numit antrenor al Maltei în 2019, cu contract până în decembrie 2023, Mangia a demisionat pe 7 noiembrie 2022. El a negat întotdeauna acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici