Mama lui Maradona, în stare gravă într-un spital din Buenos Aires

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona, antrenor al formaţiei Al Wasl, a declarat, vineri, că mama sa, Dalma Franco, se află internată la secţia de terapie intensivă a unui spital din Buenos Aires, starea sa fiind gravă.

73 afișări
Imaginea articolului Mama lui Maradona, în stare gravă într-un spital din Buenos Aires

Diego Maradona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mama mea este sub asistenţă respiratorie, este foarte rău. Îl rog pe Dumnezeu să nu mi-o ia. Din nefericire, este vulnerabilă şi nouă nu ne place să o vedem astfel, mai ales că până săptămâna trecută totul era în regulă", a declarat Maradona pentru postul de televiziune America.

Mama lui Maradona are 81 de ani şi a fost internată din cauza unei insuficienţe cardiace. Ea a mai fost spitalizată în 2010, tot pentru o problemă cardiacă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici