Managerul FC Argeş anunţă că Penescu vrea să cedeze acţiunile deţinute la echipa de fotbal

Managerul FC Argeş, Cătălin Barbu, a anunţat, joi, că fiul omului de afaceri Cornel Penescu, Andrei Penescu, a trimis o adresă Primăriei Piteşti prin care cedează jumătate sau toate acţiunile pe care le deţine la echipa de fotbal, susţinând că acest demers este făcut "pentru binele FC Argeş".

195 afișări
Imaginea articolului Managerul FC Argeş anunţă că Penescu vrea să cedeze acţiunile deţinute la echipa de fotbal

Managerul FC Argeş anunţă că Penescu vrea să cedeze acţiunile deţinute la echipa de fotbal

"Vreau să menţionez faptul că Andrei Penescu chiar a cedat echipa primăriei, asta ca să nu mai facem fel şi fel de discuţii, că nu are un act oficial, că nu a mers nimeni să discute la primărie. Am o adresă oficială către domnul primar, cu număr de înregistrare, prin care cedează jumătate sau toate acţiunile, în funcţie de dorinţa dumnealor. Rămâne ca domnul primar să-şi exprime poziţia. Andrei Penescu a spus foarte clar că nu mai este dispus să investească în această echipă, deoarece este singur şi nu rentează. Toată lumea în loc să-l aprecieze, îl înjură, atât pe el, cât şi pe tatăl lui. De aceea s-a hotărât să predea această echipă primăriei, o echipă care poate fi dusă în prima ligă cu uşurinţă, dacă vin ceva întăriri şi dacă te ocupi cum trebuie de ea. Acum nu putem să mai speculăm faptul că nu vrea să dea echipa sau că are alte intenţii domnul Penescu. Vrea să o cedeze primăriei, sau, dacă vine un alt investitor ,cu cea mai mare plăcere lasă echipa. Dar să vină un investitor serios, hotărât să facă treabă la FC Argeş. Pentru binele lui FC Argeş, Penescu renunţă", a declarat Cătălin Barbu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a adăugat că datoriile clubului sunt de aproximativ 150.000 de euro. "Nu avem datorii de un milion de euro, nu este adevărat. Acestea sunt de 150.000 euro cred. Dacă nu se va găsi altcineva dispus să finanţeze este posibil ca clubul să se şi desfiinţze", a precizat Barbu.

Penescu a mai încercat şi în trecut să cedeze clubul Primăriei, cerând să primească în schimb doar ceea ce s-a investit în el, adică peste un milion de euro, însă oficialităţile locale au respins propunerea. Acum, anunţul că FC Argeş este cedat gratuit vine cu câteva zile înainte să expire înţelegerea dintre FC Argeş şi Steaua Bucureşti. Când Cristi Tănase a fost transferat la Steaua s-a stabilit că alb-violeţii trebuie să primească 50 la sută dintr-un transfer al internaţionalului în străinătate. Contractul este valabil până la 1 iunie, după care Tănase poate pleca din Ghencea fără ca FC Argeş să mai primească ceva. Conducătorii argeşeni s-au resemnat că nu vor mai primi niciun ban de la roş-albaştri şi dacă tot nu mai au nicio altă sursă de venit extern, încearcă să cedeze clubul.

FC Argeş evoluează de patru sezoane în liga secundă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici