Managerul grupării Tottenham Hotspur: Există un interes pentru Chiricheş, poate cineva îl va fura şi pe el

Managerul grupării Tottenham Hotspur, Andre Villas-Boas, a declarat, duminică seară, că există un interes pentru Vlad Chiricheş de la Steaua şi a glumit spunând că poate şi românul va fi "furat", referindu-se la transferul lui Willian la Chelsea.

449 afișări
Imaginea articolului Managerul grupării Tottenham Hotspur: Există un interes pentru Chiricheş, poate cineva îl va fura şi pe el

Vlad Chiricheş (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"Există un interes pentru Vlad Chiricheş. Poate cineva îl va fura şi pe el", a spus Villas-Boas, care a subliniat că Tottenham are nevoie de întăriri în defensivă, informează independent.co.uk.

Willian, de la Anji Mahacikala, era dorit de Tottenham Hotspur, însă în cele din urmă jucătorul a semnat cu Chelsea.

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a anunţat, sâmbătă, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că gruparea bucureşteană şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş la clubul din Anglia. Tot sâmbătă, managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că gruparea bucureşteană îl transferă pe fotbalistul Vlad Chiricheş la Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici