Manchester City a oferit, din greşeală, 30 de milioane de lire sterline pentru Messi

Gary Cook, fost director executiv la Manchester City, a dezvăluit că, în 2009, când la gruparea engleză a sosit şeicul Mansour, s-a făcut, din greşeală, o ofertă de 30 de milioane de lire sterline pentru Lionel Messi, informează As.

Urmărește
316 afișări
Imaginea articolului Manchester City a oferit, din greşeală, 30 de milioane de lire sterline pentru Messi

Manchester City a oferit, din greşeală, 30 de milioane de lire sterline pentru Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP(

O problemă de comunicare între oficialii clubului a dus la această situaţie, susţine Cook, în cartea "The Manchester City Years". Oficiali ai clubului aflaţi la Manchester, Londra şi Abu Dhabi au discutat despre planurile lui Mansour prin telefon, conversaţia fiind prost înţeleasă.

"Un director a făcut un comentariu de genul: situaţia devine cam gravă ('it's all getting messy). Însă, cumva, prin telefoane, s-a tradus: luaţi-l pe Messi (get Messi). Nu are rost să vă spun că oferta a fost respinsă", spune Cook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici