Manchester City şi Internaţionale Milano s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Ultimele două calificate în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal s-au decis miercuri seara, când Manchester City şi Inter Milano au obţinut în mod scontat locurile în careul de aşi, alături de Real Madrid şi AC Milan.

757 afișări
Imaginea articolului Manchester City şi Internaţionale Milano s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Sursa foto: Profimedia

Bayern Munchen – Manchester City 1-1 (0-0) 1-4 la general

Bavarezii nu au reuşit să furnizeze surpriza mult aşteptată de fanii lui Bayern, trupa condusă de Pep Guardiola neavând emoţii deosebite în confirmarea scorului de 3-0 din tur. Haaland a ratat un penalty în prima repriză, dar şi-a răscupărat greşeala, deschizând scorul la Munchen în minutul 57, după un contraatac în urma căruia la învins pe Sommer cu un şut din careu.

Bayern a egalat din penalty, în minutul 83, prin Kimmich, înainte ca Thomas Tuchel să primească al doilea galben la bancă şi să fie trimis în tribune.

Manchester City se pregăteşte acum de o semifinală cu Real Madrid, pe 9 şi 16 mai, cu primul meci jucat în capitala Spaniei.


Iner Milano – Benfica Lisabona 3-3 (1-1) 5-3 la general

Cel mai spectaculos meci al sferturilor de finală s-a jucat miercuri pe San Siro din Milano, unde Inter începea manşa retur cu un avantaj confortabil de 2-0, obţinut în tur la Lisabona.

Barella i-a liniştit şi mai mult pe suporterii din tribune, deschizând scorul pentru gazde în minutul 14. Norvegianul Fredrik Aursnes a readus motivaţia lusitanilor în minutul 38, egalând cu o lovitură de cap puternică, din zona punctului cu var, după centrarea lui Rafa Silva, din flancul drept.

Argentinienii lui Inter, Lautaro Martinez şi Joaquin Correa, al doilea abia intrat în teren, au declanşat fiesta pe San Siro, marcând în minutele 65 şi 78 pentru ceea ce se credea a fi o victorie confortabilă a italienilor.

Benfica a avut o reacţie de orgoliu pe final de meci, reuşind să egaleze cu golurile lui Antonio Silva (86) şi Petar Musa (90+5), pentru un egal de palmares obţinut de oaspeţi, pe stadionul ce va găzdui în premieră ambele manşe ale unei semifinale de Liga Campionilor, Inter urmând să se confrunte în penultimul act al competiţiei cu rivala de o viaţă, AC Milan, într-o ediţie neobişnuită a „Derby della Madonina”.

Cele două manşe se vor juca tot pe 9 şi 16 mai, cu AC Milan fiind gazdă în partida tur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici