Manchester United datorează bani unei firme de transporturi din Moscova

O firmă de transporturi din Moscova a cerut, vineri, ca gruparea Manchester United să îi plătească suma de 150.000 de euro datorată pentru transportul suporterilor cu ocazia finalei Ligii Campionilor, care a avut loc în acest an în capitala Rusiei.

21 afișări
Imaginea articolului Manchester United datorează bani unei firme de transporturi din Moscova

Manchester United datorează bani unei firme de transporturi din Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noi am închiriat trei autobuze pentru deplasarea suporterilor echipelor Manchester United şi Chelsea de la aeroporturile Şeremetievo, Vnukovo şi Domodedovo până în centrul oraşului", a declarat patronul firmei, Piotr Ivanov, într-o conferinţă de presă. "Din nefericire, Manchester United nu şi-a onorat datoria şi ne mai datorează aproximativ 150.000 de euro", a precizat el.

Ivanov a menţionat că doar firmele care au colaborat cu Chelsea au fost plătite integral.

Manchester United a câştigat Liga Campionilor după ce a învins, la 21 mai, în finala de la Moscova, formaţia Chelsea, cu scorul de 7-6, în urma loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici