Manchester United îi invită la meci pe minerii supravieţuitori din Chile

Clubul Manchester United îi invită pe cei 33 de mineri salvaţi recent dintr-o mină chiliană să asiste la un meci din 2011, pe stadionul "Old Trafford", a anunţat unul dintre sponsorii grupării engleze.

26 afișări
Imaginea articolului Manchester United îi invită la meci pe minerii supravieţuitori din Chile

Manchester United îi invită la meci pe minerii supravieţuitori din Chile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Invitaţia a fost transmisă, duminică, la Londra, în cadrul unei întâlniri dintre preşedintele statului Chile, Sebastian Pinera, antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, şi vicepreşedintele întreprinderii vinicole chiliene Concha y Toro, Rafael Rafael Guilisasti.

"Miracolul de la San Jose este una dintre cele mai impresionante poveşti pe care le-am auzit. Curajul şi rezistenţa minerilor reprezintă un exemplu. E un privilegiu pentru noi să îi putem invita pe Old Trafford", a declarat Ferguson, care i-a oferit preşedintelui chilian un tricoul roşu al echipei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici