Manchester United îl intervievează pe Erik ten Hag pentru rolul de antrenor. Mauricio Pochettino e următorul

Manchester United a început procesul de interviuri în încercarea de a numi un nou manager, iar primul care a vorbit oficial cu clubul a fost Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax, conform site-ului 90min.com.

114 afișări
Imaginea articolului Manchester United  îl intervievează pe Erik ten Hag pentru rolul de antrenor. Mauricio Pochettino e următorul

Manchester United îl intervievează pe Erik ten Hag pentru rolul de antrenor. Mauricio Pochettino e următorul

Căutările pentru noul manager pentru Manchester United FC s-au intensificat în ultimele săptămâni. Directorul John Murtough conduce procesul, iar directorul executiv al clubului, Richard Arnold, va face anunţul oficial după ce va fi aprobat de familia Glazer.

Murtough şi staff-ul său, inclusiv actualul şef interimar Ralf Rangnick, şi-au făcut temele cu privire la principalii candidaţi timp de aproximativ o lună, timp în care Ten Hag şi antrenorul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, au apărut ca principalii candidaţi.

Se crede că Ten Hag a purtat discuţii luni şi urmează să fie urmat de Pochettino în această săptămână. De asemenea, sunt programaţi să discute cu clubul Julen Lopetegui, managerul lui Sevilla, şi Luis Enrique, selecţionerul naţionalei Spaniei.

Lopetegui şi Enrique sunt văzuţi ca outsideri în acest stadiu, dar Arnold susţine că selecţia a fost minuţioasă, iar Murtough arată acest lucru prin faptul că discută cu patru candidaţi de mare calibru.

90min susţine, din surse independente, că United caută să ia o decizie în următoarele două săptămâni, în timpul pauzei internaţionale. Şi chiar dacă această decizie nu va fi comunicată oficial, pe plan intern va fi cunoscută şi hotărâtă.

United consideră că este important să ia o decizie cât mai curând posibil, pentru ca clubul să poată avansa cu planurile pentru sezoanele viitoare.

Ten Hag i-a impresionatpe cei de la United în timpul procesului de verificare şi este considerat favorit pentru acest rol. Cu toate acestea, Pochettino este o persoană care are o serie de admiratori pe coridoarele puterii de pe Old Trafford şi nu ar trebui să fie exclus din lupta pentru rolul de manager.

Atât Pochettino, cât şi Ten Hag mai au câte 15 luni din contractele actuale cu Paris Saint-Germain, respectiv Ajax.

United este în căutarea viitorului său antrenor, după ce s-a despărţit de fostul tehnician Ole Gunnar Solskjaer, în noiembrie anul trecut, numindu-l pe Rangnick ca interimar, pentru a-i succeda pe termen scurt, în vederea unei numiri pe termen mai lung înainte de sezonul 2022/23. Rangnick însuşi urmează să rămână la club într-un rol de consultant.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici