Manchester United îşi asigură un loc în Europa League în ciuda înfrângerii cu 1-0 la Palace

Manchester United şi-a asigurat duminică un bilet pentru sezonul viitor al Europa League după ce a încheiat campania din Premier League pe locul şase - în ciuda înfrângerii cu 1-0 în deplasare la Crystal Palace.

185 afișări
Imaginea articolului Manchester United îşi asigură un loc în Europa League în ciuda înfrângerii cu 1-0 la Palace

Atacantul Wilfried Zaha a marcat împotriva fostei sale echipe în prima repriză, Palace obţinând prima sa victorie în Premier League împotriva lui United pe teren propriu.

Mandatul de manager interimar al lui Ralf Rangnick s-a încheiat, United adunând 58 de puncte, cel mai slab bilanţ din istoria Premier League.

Cu toate acestea, United a reuşit să se menţină pe locul şase, după ce West Ham United a suferit o înfrângere cu 3-1 la Brighton & Hove Albion şi a trebuit să se mulţumească cu locul şapte.

Urmărită din tribune de noul manager Erik ten Hag, United a oferit o prestaţie lipsită de strălucire şi a fost condusă în minutul 37, când Zaha a finalizat inteligent de la marginea careului.

Vizitatorii au încercat să îşi îmbunătăţească jocul în repriza a doua, dar au arătat slab în atac şi abia şi-au creat ocazii, iar Palace-ul lui Patrick Vieira a încheiat sezonul pe o notă câştigătoare şi a ocupat locul 12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici