Manchester United, pe fundul prăpastiei: „Mai jos nu se poate”

Manchester United a fost aspru criticată de foştii săi jucători după ce sâmbătă, în Premier League, a suferit o înfrângere usturătoare cu 4-0 în faţa celor de la Brentford, a doua înfrângere în tot atâtea meciuri de campionat sub conducerea noului antrenor Erik ten Hag.

616 afișări
Imaginea articolului Manchester United, pe fundul prăpastiei: „Mai jos nu se poate”

Manchester United, pe fundul prăpastiei: „Mai jos nu se poate”

Rezultatul a lăsat-o pe United pe ultimul loc în clasament, olandezul Ten Hag devenind primul antrenor de la John Chapman, în 1921, care a pierdut primele două meciuri la conducerea clubului.

Chris Sutton, expert BBC, a declarat că United „a ajuns la fund", în timp ce fostul său partener de atac, Alan Shearer, a pus declinul pe seama anilor de management defectuos de pe Old Trafford.

„Este un dezastru absolut. Ani de eşecuri... există o lipsă de conducere, iar recrutarea a fost groaznică", a declarat Shearer la emisiunea Match of the Day de la BBC.

„Va fi nevoie de timp şi de o sumă incredibilă de bani pentru a îndrepta lucrurile şi de multă răbdare din partea fanilor lui Manchester United. Sunt la kilometri distanţă de locul în care vor să fie".

Brentford a marcat patru goluri în primele 35 de minute ale primei reprize împotriva unei echipe slabe a lui United, care a pierdut acum şapte meciuri consecutive în deplasare, începând cu sezonul trecut.

Fostul apărător al lui United, Gary Neville, care a criticat proprietarii, familia Glazer, a declarat că asistăm la „anihilarea clubului".

„Am crezut că United se va descurca mai bine, dar au fost maltrataţi, hărţuiţi, încurcaţi cum nici nu vă vine să credeţi şi nu au unde să se ascundă", a spus el la Sky Sports.

„Urmăresc United de 42 de ani şi nu-mi amintesc niciun moment în care lucrurile au fost atât de rele ca în prima repriză".

The Sunday Times a titrat „Rock bottom", în timp ce The Sun a descris-o ca fiind „Zece locuri de muncă în sticlă verde", făcând referire la culoarea noului echipament al lui United.

United, care a terminat pe locul şase în sezonul trecut şi a ratat Liga Campionilor, primeşte lunea viitoare pe Liverpool.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici