Mancini: Eu, Mutu şi Totti am forma un trio excepţional la Roma

Mijlocaşul brazilian Amantino Mancini a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Corierre dello Sport, că împreună cu Adrian Mutu şi Francesco Totti ar forma un trio excepţional la echipa AS Roma, informează site-ul firenzeviola.it.

2 afișări
Imaginea articolului Mancini: Eu, Mutu şi Totti am forma un trio excepţional la Roma

Mijlocaşul brazilian Amantino Mancini

Întrebat dacă îşi va pierde locul de titular, dacă Mutu ar fi cedat de Fiorentina la Roma, Mancini a spus: "Cine a afirmat asta? Putem juca foarte bine împreună, deoarece românul poate evolua şi ca mijlocaş central. Mai mult, eu, Mutu şi Totti am forma un trio excepţional la Roma".

Mijlocaşul brazilian nu a dorit să precizeze dacă Mutu este un jucător mai bun decât el. "Nu îmi place să fac astfel de clasamente, asta este treaba voastră, a jurnaliştilor. Tot ce pot să spun este că mă simt un jucător important pentru o formaţie puternică cum este Roma", a declarat Mancini.

Presa italiană a scris în ultima perioadă că oficialii clubului AS Roma încearcă să-l transfere pe Adrian Mutu de la AC Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici