Mandorlini: Câştigarea Cupei, un obiectiv impus de conducere

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că partida cu Universitatea Craiova, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana este importantă, pentru că obţinerea acestui trofeu este un obiectiv impus de conducerea clubului.

23 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Câştigarea Cupei, un obiectiv impus de conducere

Antrenorul Andrea Mandorlini (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"După cele două zile petrecute aici, pot să spun că am o echipă bună, am văzut disponibilitate din partea jucătorilor de a se antrena la capacitate maximă. Nu vreau să fac remarci individuale, dar pot să spun că sunt impresionat de grupul de jucători. Meciul cu Universitatea Craiova este foarte important pentru că obţinerea Cupei României este un obiectiv impus de conducere, dar nu pot să spun că am emoţii. Craiova este o echipă periculoasă, foarte ofensivă, am urmărit-o pe câteva DVD-uri şi i-am remarcat pe fraţii Costea", a spus Mandrolini.

Andrea Mandorlini a precizat că nu are ce să îmbunătăţească la noua sa echipă şi că a discutat câteva generalităţi cu foştii tehnicieni italieni care au antrenat-o pe CFR, Cristiano Bergodi şi Maurizio Trombetta.

"O echipă care este pe primul loc trebuie să aibă calitate, nu am ce să îmbunătăţesc în compartimente, apărare sau atac, trebuie să lucrez la creşterea forţei grupului. Cu Bergodi şi Trombetta am vorbit doar lucruri generale, despre campionat, despre jucătorii din România şi despre calitatea echipei, nu pot să spun că am primit sfaturi. Vreau să pun în practică experienţa mea, nu a altora", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul grupării clujene a precizat că Giovanni Trapattoni a fost un ghid în cariera sa de antrenor şi nu a exclus posibilitatea ca în viitor, dacă i s-ar propune, să accepte să pregătească reprezentativa României sau orice altă echipă naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici