Mandorlini: În prima parte am riscat şi am tremurat serios, dar ne-am trezit la timp

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în prima repriză formaţia sa a tremurat serios şi putea să mai primească cel puţin un gol, dar jucătorii săi s-au trezit la timp în partea a doua.

17 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: În prima parte am riscat şi am tremurat serios, dar ne-am trezit la timp

Mandorlini: În prima parte am riscat şi am tremurat serios, dar ne-am trezit la timp (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"E un rezultat just, am încercat să câştigăm, dar ei au început mai montaţi meciul. În prima parte am riscat şi am tremurat serios, pentru că puteam să mai luăm cel puţin un gol, dar ne-am trezit la timp în repriza a doua şi cred că puteam să şi câştigăm, date fiind ocaziile pe care le-am avut. Din păcate, nu am avut aceeaşi energie ca şi la Urziceni, probabil e vorba şi de puţină oboseală, nu am reuşit să ne recuperăm, dar avem timp şapte zile să remediem ce nu a mers în joc", a spus Mandorlini.

Andrea Mandorlini a susţinut că nu este supărat pentru rezultatul din meciul cu Steaua. "Dică a jucat bine, sunt muţumit de el, dar am decis să-l schimb, pentru că mă aşteptam de la Peralta să vină cu o soluţie diferită. Le-am spus şi jucătorilor, că un campionat nu se câşigă în primele două-trei meciuri, ci e vorba de continuitate în rezultate. Câteodată e mai bine să nu pierzi şi de aceea nu sunt supărat pentru rezultatul din această seară", a menţionat tehnicianul.

Întrebat dacă CFR Cluj rămâne principala favorită la titlul de campioană, Mandorlini a răspus: "Oricare dintre Dinamo, Steaua, Urziceni, Timişoara şi Vaslui poate câştiga titlul, nu suntem favoriţi".

Jucătorul Nicolae Dică a menţionat că a avut emoţii la revederea cu foştii colegi. "Am avut puţine emoţii la întâlnirea cu foştii colegi, dar au dispărut imediat după ce a început meciul. Era important ca echipa să câştige în seara asta, nu să marchez eu. Steaua e o echipă foarte puternică, s-a văzut în seara asta, şi cred că ne vom bate şi cu ei până la final", a afirmat fostul mijlocaş al Stelei.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, golurile fiind marcare de Ricardo Cadu '35, pentru gazde, respectiv Bogdan Stancu '12, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici