Manea: Am obţinut o victorie muncită şi meritată

Directorul tehnic al echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat că formaţia giuleşteană a obţinut o victorie muncită şi meritată, duminică, în partida cu Gloria Bistriţa, scor 3-1, în deplasare, în etapa a XVIII-a, prima a returului din Liga I.

12 afișări
Imaginea articolului Manea: Am obţinut o victorie muncită şi meritată

Manea: Am obţinut o victorie muncită şi meritată

"Eram pregătiţi pentru un joc dificil la Bistriţa. Ştiam că Gloria este o echipă care luptă, lucru care s-a şi întâmplat. Am obţinut o victorie muncită şi meritată, datorită unui plus de maturitate şi de speculare a unor acţini care practic au închis partida. Victoria noastră nu poatre fi pusă la îndoială, chiar dacă înainte de primul nostru gol, gazdele au avut o ocazie foarte mare. Obiectivul Rapidului rămâne participarea în cupele europene", a spus Manea.

Oficialul rapidist a menţionat că jucătorii giuleşteni şi-au văzut de treabă şi nu au pus banii pe primul plan. "Ce s-a vorbit de problemele clubului nu a fost nicio strategie. Patronii nu s-au mai implicat. Domnul Copos a dat salariile pe ultima lună şi sper să rezolve cât mai repede aceste probleme la nivel de conducere. Nu putem spune că suntem în lupta pentru titlu. Jucătorii şi-au văzut de treabă, nu au pus pe primul plan banii şi asta dovedeşte că sunt legaţi şi sufleteşte de acest club. Gigi Becali e prea legat de Steaua ca să cumpere Rapidul", a afirmat Manea.

Citeşte şi:

Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti, scor 1-3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici