Manea: Am pierdut o şansă enormă de a deveni lideri

Antrenorul Nicolae Manea s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa Rapid a ratat o şansă enormă de a ajunge pe primul loc în clasamentul Ligii I, în urma înfrângerii din meciul cu Astra Ploieşti, scor 0-1, în ultimul meci al etapei a XXII-a.

29 afișări
Imaginea articolului Manea: Am pierdut o şansă enormă de a deveni lideri

Manea: Am pierdut o şansă enormă de a deveni lideri (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am pierdut o şansă enormă astăzi de a deveni lideri. Adversarul a avut o fază de gol şi a şi marcat, dar nici noi nu am avut prea multe ocazii. Adversarul a jucat aşa cum trebuie, mai ales că evolua în deplasare. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor mei, cel puţin din punct de vedere fizic şi-au dorit foarte mult. Din păcate nu am reuşit să marcăm şi am pierdut trei puncte mari care ne afectează foarte mult", a spus vizibil afectat antrenorul Nicolae Manea la conferinţa de presă de după meci.

Referitor la faptul că, la finalul partidei, suporterii rapidişti au strigat "Demisia, demisia", Manea a răspuns: "Pot să strige cât vor demisia".

Tehnicianul giuleştean a adăugat că probabil nu a reuşit el să-i mobilizeze pe jucătorii rapidişti, după ultimele două victorii înregistrate în campionat. "Aceste echipe mici nu se predau. Mie mi-a fost foarte teamă de jocul acesta. Din păcate nu am reuşit să-i mobilizez, i-am văzut mai deconectaţi după aceste două victorii consecutive. Acum nu rămâne decât să sperăm că ne vom reveni în meciul cu FC Vaslui", a spus Manea.

Nicolae Manea a menţionat că evoluţia echipei sale ar putut fi alta în cazul în care pe teren s-ar fi aflat şi jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. "Astăzi am avut probleme, dacă îi aveam şi pe Varga şi pe Bălan alta era situaţia. Sunt doi jucători ale căror absenţe contează foarte mult. În plus, Marius Constantin este accidentat, iar Săpunaru este suspendat. Cu ce avem cu aceştia încercăm să ne facem treaba", a precizat antrenorul echipei Rapid.

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici