Manea: Am pierdut pe o greşeală şi am primit un gol stupid

Tehnicianul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, luni seară, că meciul cu Astra Ploieşti, scor 0-1, în etapa a XIX-a a Ligii I, a fost pierdut în urma unui gol stupid, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Sunt supărat pentru că am pierdut un meci pe o greșeală defensivă urmată de un gol stupid. În repriza a doua, Astra nu a avut practic ocazii, iar după cum a decurs jocul cred că puteam câștiga. Am avut și ocazia egalării, dar Anton a șutat pe lângă după golul lor... Astra nu ne-a pus mari probleme, noi am dominat și părerea mea este că nu meritam să pierdem. Nici președintele Pădureanu nu are de ce să fie fericit, l-a mulțumit rezultatul. Personal, vreau să uit cât mai repede acest joc, trebuie să privim înainte, ne așteaptă un meci foarte greu cu Sportul. Nu ne-a dezechilibrat plecarea lui Moraes, nu juca de unul singur, golurile care le-a reușit au fost și rodul muncii echipei. Am promovat câțiva tineri de la echipa a II-a, este șansa lor să arate ce pot. Dacă cei de la Pandurii nu-și reglează obligațiile, noi și alte echipe aflate din zona fierbinte am fi avantajate, dar cel mai bine ar fi ca totul să se decidă pe teren", a declarat Manea.

Gloria Bistriţa a fost învinsă de Astra Ploieşti, luni, în deplasare, scor 0-1, în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici