Manea: Dacă noua conducere vrea să plec, voi pleca, dar eu nu voi demisiona

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu va demisiona din funcţie după preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către omul de afaceri Fathi Taher, dar a precizat că dacă noua conducere îi va cere să plece, va pleca.

10 afișări
Imaginea articolului Manea: Dacă noua conducere vrea să plec, voi pleca, dar eu nu voi demisiona

Manea: Dacă noua conducere vrea să plec, voi pleca, dar eu nu voi demisiona (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu renunţ. Eu am un contract cu Rapid. De ce să renunţ? Eu cred că sunt legat de clubul ăsta mai mult ca oricine. Ce motive aş avea să renunţ? Sunt legat de Rapid din toate punctele de vedere. E greu să părăseşti Rapidul când o mare parte din viaţă ţi-ai dedicat-o acestui club. A, dacă noua conducere vrea să plec, voi pleca, nicio problemă. Dar eu nu voi demisiona. Eu aş face orice pentru Rapid", a spus Manea.

Oficialul rapidist a adăugat că a citit doar în presă că noul preşedinte al clubului este Constantin Toma, director general al Omniasig Vienna Insurance Group. "Pe noi nu ne-a anunţat nimeni de noul preşedinte, doar ce am citit din presă. Deocamdată nu se ştie nimic, sunt doar presupuneri. Când s-or stabili toate lucrurile astea, atunci vom discuta. Până atunci ne gândim la şedinţa de mâine a Comisiei de Disciplină", a adăugat directorul tehnic.

Întrebat dacă grupării giuleştene îi va fi mai bine sub conducerea lui Fathi Taher, Manea a răspuns: "Nu pot să-mi dau eu cu părerea despre vânzarea clubului. Dacă aşa s-a hotărât, asta este".

George Copos a anunţat oficial vânzarea a 80 la sută din acţiunile grupării FC Rapid către omul de afaceri iordanian Fathi Taher, tranzacţia finalizându-se, în noaptea de luni spre marţi, după opt ore de discuţii. Cei doi oameni de afaceri s-au întâlnit la Crowne Plaza în jurul orei 16.00, actele fiind semnate în prezenţa avocaţilor celor două părţi. Noua conducere a clubului a decis instalarea în funcţia de preşedinte pe Constantin Toma. După demisia lui Mircea Rednic, la conducerea tehnică a echipei a fost numit secundul Marian Rada care va fi antrenor principal până la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici