Manea: Din vară, domnul Copos poate aduce pe cine vrea

Directorul tehnic Nicolae Manea a declarat, vineri, după meciul câştigat de Rapid cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, în Liga I, că din vară, acţionarul majoritar George Copos poate aduce pe cine vrea la gruparea giuleşteană, deoarece nu este deranjat de acest lucru.

11 afișări
Imaginea articolului Manea: Din vară, domnul Copos poate aduce pe cine vrea

Manea: Din vară, domnul Copos poate aduce pe cine vrea (Imagine: Mediafax Foto)

"E uşor să dai afară. Noi suntem aici la club din ianuarie, când aici bătea vântul şi am reuşit să menţinem această echipă. Acum încercăm să ducem Rapidul în Cupa UEFA, iar din vară domnul Copos poate aduce pe cine vrea, nu ne deranjează. George Copos se gândeşte că nu are bani suficienţi să susţină echipa în condiţiile actuale. Îl înţelegem, a făcut eforturi să plătească licenţa şi sunt sigur că va plăti contractele jucătorilor şi că va reuşi, până la final, să nu plece niciun jucător liber", a afirmat Manea.

Manea a afirmat că meciul cu Pandurii nu a fost extraordinar, însă a contat doar rezultatul. "Jucătorii au arătat că au caracter. Până acum n-au luat nicio primă şi au muncit foarte multe luni neplătiţi, dar dacă prindem un loc de Cupa UEFA vor lua şi primele şi prima de obiectiv. N-a fost un joc extraordinar, dar în aceste condiţii contează rezultatul. Am mai luat trei puncte şi rămânen în cursa pentru un loc de Cupa UEFA", a afirmat Manea.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici