Manea - director tehnic, Rada - antrenor principal la Rapid

Fostul directorul general adjunct al FC Rapid, Nicolae Manea, a fost numit director tehnic, iar Marian Rada, care a condus echipa a doua a clubului, a fost instalat în funcţia de antrenor principal la gruparea giuleşteană.

33 afișări
Imaginea articolului Manea - director tehnic, Rada - antrenor principal la Rapid

Manea - director tehnic, Rada - antrenor principal la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

 Rada îl înlocuieşte pe portughezul Jose Peseiro, care şi-a întrerupt, luni seară, unilateral, contractul cu Rapid, susţinând că nu a fost plătit în ultimele patru luni.

Conform site-ului oficial al clubului, conducerea urmează să instaleze în funcţia de antrenor secund un fost jucători rapidist. "După ce Jose Peseiro și-a înaintat demisia din funcţia de antrenor principal al Rapidului, astăzi staful executiv al clubului a decis componenţa noului colectiv tehnic. Astfel, conducător al stafului tehnic și responsabil pentru activitatea acestuia este directorul tehnic Nicolae Manea, Marian Rada fiind numit antrenor principal. Antrenor cu portarii este Dumitru Iordan, Ciprian Panait şi Marius Gogălniceanu fiind cei doi preparatori fizic. În cel mai scurt timp, în funcţia de antrenor secund va fi numit tot un fost jucător rapidist", se menţionează pe www.fcrapid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici